Praten over smaken

lees onze babbels

The Hague Open

By Catering, Fabrique Culinaire

Fabrique Culinaire verzorgt al jaren de catering op diverse uiteenlopende evenementen. En daarbij mogen grote sport-en business events zoals ‘The Hague Open’ natuurlijk niet ontbreken! Met een flexibel team van specialisten regelden wij het event van A tot Z.
Read More

Sweet 21 diner!

By Catering, Dining, Fabrique Culinaire

Lekkere drankjes, muziek waar de buren dol op zijn en een hoop vrienden die houden van leuke feesten. Jij zorgt er graag voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Toch wil je het een keer anders vieren. Je wordt 21 en…. volwassen! Vier dit op een manier die niet snel wordt vergeten. Weet je niet hoe? Wij weten het wel! Wat denk je van een ‘Sweet 21 diner’?
Read More

Gin Tonic recept

By Fabrique Culinaire

Een Gin Tonic Cocktail is vooral in Engeland en Spanje populair. Toch is er in Nederland ook veel vraag naar. Op iedere menukaart van een restaurant staan er wel een paar keuzes gepresenteerd. Ook bij Fabrique Culinaire. Wij hebben een eigen cocktailbar en weten hoe we de beste Gin Tonic Cocktails maken. Bekijk een van onze basis Gin Tonic Cocktail recepten.
Read More

Top 3 catering trends

By Catering, Fabrique Culinaire

Catering is een dynamisch vak met steeds nieuwe trends. Zoals jij nieuwe kleren koopt of je huis een make-over geeft, zo kennen wij ons vak en spelen daar snel op in. Samen met jou natuurlijk. Wij zijn helemaal op de hoogte en delen graag de top 3 met je!
Read More

offerte