Sweet 21 diner!

By 14 februari 2016april 4th, 2016Catering, Dining, Fabrique Culinaire

Lekkere drankjes, muziek waar de buren dol op zijn en een hoop vrienden die houden van leuke feesten. Jij zorgt er graag voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Toch wil je het een keer anders vieren. Je wordt 21 en…. volwassen! Vier dit op een manier die niet snel wordt vergeten. Weet je niet hoe? Wij weten het wel! Wat denk je van een ‘Sweet 21 diner’?

Een verjaardag om nooit te vergeten

Hier draait het natuurlijk allemaal om. Je wilt uitblinken en ervoor zorgen dat er nog lang over jouw verjaardag wordt gesproken. Met een Sweet 21 diner van Fabrique Culinaire komt dit helemaal goed. Wij hebben passie voor eten en weten hoe we van jouw feest een groot succes maken.

Echt genieten

Daarnaast kan jij hier zelf ook écht van genieten. Bij een verjaardag moet je zelf altijd veel regelen. Heeft iedereen genoeg te drinken? Staan de hapjes al klaar? Moet er nog wat gemaakt worden of heb je nu alles op tafel staan? Allemaal zorgen die je op je verjaardag niet wilt hebben. Je moet genieten van het feit dat je weer een jaar ouder bent geworden. Gezellig praten met je vrienden, familie en kennissen. Fabrique Culinaire zorgt hiervoor en heeft oog voor gastvrijheid en zorgt voor een persoonlijke touch.

Catering op locatie of thuis?

Je Sweet 21 diner vier je thuis of op locatie. Komt dat even goed uit, wij helpen je bij beide opties. Of je nu kiest voor een locatie in Noordwijk, Oegstgeest of Amsterdam of gaat voor een eigen vertrouwde omgeving. Wij geven je advies en creëren de juiste sfeer.

Vraag een offerte aan!

Hadden wij je ook al verteld dat wij een Cocktailbar hebben? Wij weten namelijk ook alles over Gin Tonic Cocktails! Extra veel reden om je Sweet 21 diner nu te organiseren. Heb je vragen over je Sweet 21 diner of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op, wij maken graag een praatje met je!