Event catering

op iedere locatie

Catering in de Bollenstreek voor grote groepen

Wij zijn de specialisten in catering voor meer dan 20 personen en adviseren je graag bij het creëren van de juiste sfeer. Daarnaast ben je verzekerd van de ultieme presentatie. Een feest op locatie of juist thuis. Bij Fabrique Culinaire is alles mogelijk!

“Wist je dat wij ook een Cocktailbar hebben? Wij weten namelijk ook alles over Gin Tonic Cocktails!”

Catering in de Bollenstreek… Alles is mogelijk

Fabrique Culinaire heeft al jaren ervaring op het gebied van full-service catering in de Bollenstreek en omgeving. Of het nu gaat om de opening van een nieuw bedrijfspand, een receptie, een personeelsfeest of je eigen huwelijk… Wat de reden ook is, bij Fabrique Culinaire ben je op het juiste adres. Catering in de Bollenstreek van A tot Z of alleen food laten leveren, alles is mogelijk! Dat is wat Fabrique Culinaire extra bijzonder maakt.

De beste Catering in de Bollenstreek

Met veel ervaring in de evenementenbranche, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij full-service cateraars in de Bollenstreek zijn met kwaliteit. Wij begrijpen dat catering meer is dan alleen heerlijk eten en drinken op niveau. Het zijn juist de details die een evenement zo uniek maken. Als cateraar in de Bollenstreek en organisator zorgen wij voor de unieke presentatie, unieke catering en gastvrije bediening. Wij geven je graag advies bij het vinden van de perfecte locatie en het creëren van de juiste sfeer.

Catering Bollenstreek

Een passie voor alles wat met eten te maken heeft. Fabrique Culinaire is dé partner op het gebied van catering in de Bollenstreek, evenement en andere leuke feestjes! Kwalitatieve dienstverlening met oog voor detail, gastvrijheid met een glimlach en er is natuurlijk altijd ruimte voor jouw persoonlijke touch. Gepassioneerde cateraars in de Bollenstreek, dat zijn we! Wil jij een overweldigend resultaat, een perfecte service en genieten van onze gastvrijheid? Neem contact met ons op! We maken graag een praatje met je.

Vraag een offerte aan

Fabrique Culinaire is een fris en jong team boordevol ervaring. Wij weten wat er vandaag de dag speelt, wat de trends zijn en wat onze gasten willen. Wil jij ook een feest geven met de perfecte catering. Fabrique Culinaire verzorgt catering in de Bollenstreek en omgeving. Neem contact met ons of vraag direct een offerte aan.

offerte